Cocció al vapor, l’alternativa més saludable!!

Cuinar al vapor és una tècnica culinària molt interessant i cada vegada més utilitzada que ens permet preparar plats deliciosos sense pràcticament cap greix i mantenint totes les vitamines i els minerals dels aliments.

És una tècnica de cuina molt pràctica que ens oferix nombrosos avantatges i, a més, ens permet conservar totes les propietats dels aliments.

La tècnica es basa en l’aprofitament del vapor de l’aigua per a coure els aliments i, encara que generalment s’associa a les verdures, també ens permet cuinar altres tipus d’aliments per aconseguir que cada un conservi el propi sabor sense barrejar-se amb altres, encara que s’hagin cuit en el mateix recipient.

La cuina al vapor ens permet preparar menús fàcils i lleugers en un tres i no res. Ens permet digerir els aliments amb més facilitat, ja que en la cocció al vapor, la fibra dels aliments queda més sencera que amb altres tècniques i això ens facilita la digestió.

Els productes cuinats al vapor, independentment que siguen verdures, carns o peixos, es presenten amb un sabor realçat en comparació amb altres tècniques de cuina.

Per a cuinar les verdures hem de tindre en compte que unes es couen abans que altres, de manera que si volem mesclar-ne algunes en una mateixa cocció, és important anar afegint-les en funció del temps que necessiten.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s