Buon appetite!

PAS A PAS…

1. Posar la pasta a bullir amb una mica de sal. Jo he escollit uns macarrons grossos que es diuen Penne Rigatoni. Primer deixarem que l’aigua bulli i després afegirem la pasta, si t’agrada que quedi al dente, amb uns 12′ serà suficient.
2. Escurrirem la pasta amb aigua freda i la reservarem.
3. Calentar l’oli d’oliva verge extra en una paella a foc moderat. Quan estigui calent, fregir all a làmines (al gust), una punteta de bitxo.
4. Afegirem les angules i es deixen coure uns minutets, remenant amb compte, perquè les angules no es trenquin.
5. Retirem les angules i les barrejarem amb la pasta.
6. Amb la paella que hem fet les angules, passem una mica més d’all, uns pinyons i al final unes fulles d’alfàbrega. Ho passem pel turmix juntament amb una mica de formatge parmesà, perquè quedi tot ben integrat.
7. Barregem la salsa amb la resta dels ingredients.

8. Afegim uns llangostins cuits, que sols falti pelar, els afegim al plat i ja està llest. Cook&Eat

INGREDIENTS PER A 2 PERSONES.

Punta de bitxo

Pinyons al gust

2 grans d’all

fulles d’alfàbrega

angules 150 gm

pasta 200gm (o una mica menys ja que hi han altres ingredients)

6 llangostins (o al gust)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s