La pinya és és madura i està al punt és boníssima al natural, però, si voleu provar una recepta diferent, podeu provar aquesta.
Ingredients per a 4 persones (aprox)
– 200 ml de suc de raïm
– 1cda. de mel
– 1/2 pinya tallada a rodanxes.
– El suc de 2 taronges
1. Disposem el suc de raïm i al mel en una olla. Calentem i esperem a que comenci a bullir.
2. Afegim la pinya i la coem a foc lent durant 5 minuts.
3. Posem la pinya en una font per anar al forn i la ruixem amb el suc de taronja. Seguidament la posem al forn (pre calentat) a 200º durant 10 minuts.
4. Retirem la pinya del forn i aboquem el suc que ha deixat a la plata a l’olla amb l’altre suc inicial. Els reduïm fins a aobtenir un xarop.
5. Per últim, disposem la pinya de manera graciosa en un plat i afegim la reducció per damunt. Cook&Eat !