PINYA al forn

La pinya és és madura i està al punt és boníssima al natural, però, si voleu provar una recepta diferent, podeu provar aquesta.

Ingredients per a 4 persones (aprox)

– 200 ml de suc de raïm

– 1cda. de mel

– 1/2 pinya tallada a rodanxes.

– El suc de 2 tarongespinya al forn

1. Disposem el suc de raïm i al mel en una olla. Calentem i esperem a que comenci a bullir.

2. Afegim la pinya i la coem a foc lent durant 5 minuts.

3. Posem la pinya en una font per anar al forn i la ruixem amb el suc de taronja. Seguidament la posem al forn (pre calentat) a 200º durant 10 minuts.

4. Retirem la pinya del forn i aboquem el suc que ha deixat a la plata a l’olla amb l’altre suc inicial. Els reduïm fins a aobtenir un xarop.

5. Per últim, disposem la pinya de manera graciosa en un plat i afegim la reducció per damunt. Cook&Eat !

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s