PINYA, piña, pineapple, ananas, 菠蘿, ананас, abacaxi, أناناس, ανανάς, अनानास …

La pinya conté bromelaina, una enzima que ajuda a digerir les proteïnes. Aquesta, actua també com a antiinflamatori i és útil pel tractament dels esguinços, lesions musculars i inflamacions postoperatories, ja que alleugera el dolor i la inflamació. La pinya és també una bona font de manganés, un oligoelements escencial per la formació de la pell, ossos i cartílags. També estimula la funció inmunitaria.pinya

Nutrients: Vitamines B3, B5, C,E,K betacarotens, biotina, calci, coure, ferro, magnesi, manganés, fósfor, potasi, zinc, fibra i també hidrats de carboni.

Font: “100 alimentos que curan”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s