Avui he comprat espinacs, però m’agradaria fer-los d’una manera diferent. He pensat que podrien quedar bé per farcir unes creps. Sempre que cuino espinacs acabo posant el mateix, pinyons i panses, aquesta vegada intentaré canviar. Com que m’agrada molt la carbassa i tenia mató a la nevera per gastar, ja que és un formatge que dura poc temps, els inclouré junt amb els espinacs per farcir les creps.
Base per fer les creps:
125 gr. de farina integral
250 ml d’aigua ( normalment si posa llet, però jo no en prenc i ho substitueixo per aigua)
1 ou
Un pessic de sal
Per el farcit:
400 gr. d’espinacs frescos
200 g de carbassa (podeu substituir per moniato també)
300 gr. de mató
100 g d’avellanes
Un pessic de nou moscada (si us hi agrada)
1 gra d’all
http://http://instagram.com/p/ysaDPuwn3B/?modal=true
Comencem per les creps. Barregem bé tots els ingredients i deixem reposar un mínim de mitja hora. En una paella , coem les creps mig minut per cada costat. Reservem.
En una paella, posem el gra d’all picat, a foc mig, el coem sense que arribi a torrar i afegim la carbassa. Coem lentament, fins que la carbassa sigui tova. Ara hi posem els espinacs i un pessic de sal. Quan els espinacs hagin perdut l’aigua, afegim les avellanes picades. Fora del foc afegim el mató i remenem. Afegim la nou moscada i si tenim també podem posar una mica de parmesà ratllat. Remenem i farcim les creps. Si ho hem deixat preparat i volem menjar-ho calent, les passem per la paella, o les gratinem al forn.
A mi m’agrada farcir-les com si fossin canelons i després tallar-les a rodanxes perquè es vegi el farciment de dins.
Està boníssim!!! Cook&Eat
Pingback: L’Espelta!! fàcil de digerir. | Pinyacolada