Ous de dinosaure!!! per xupar-se els dits!!!! ;-)

uevo

Tatxín, tatxín… aquest és el meu kinder sorpresa!!!!… per sorprendre a tothom!!

Sabeu el què és??…Ous durs amb vinagre de balsàmic

Ingredients per a 4 persones:

– 4 Ous de guatlla.

– 350ml. de vinagre balsàmic.

Preparació:

Posar els ous en una cassola i cubrir-los amb aigua. Quant l’aigua bulli, els deixem coure entre 7′ o 8′, segons el gust de cadascú. Després els passem per aigua freda per parar la coció i així poder pelar-los més facilment. A continuació els posem dins d’un recipient amb el vinagre balsàmic. Els deixem  macerar com a mínim 12 hores fins un màxim de 24 hores. Els escurrim i ja es poden servir.

Jo els he presentat en culleretes de degustació amb un llit de tomata a daus amb orenga, un polsim de pebre, escames de sal grossa i encenalls de parmesà. Bon appetite!! Cook&Eat

Fàcils, gustosos, divertits i sorprenents!!!! Preneu-ne nota!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s