Salsa al pesto!!! Bella Italia!!!!

Avui proposo un plat de pasta amb salsa al pesto!!! Podem utilitzar Pastassana productes sense gluten lliures d’al•lèrgens (a excepció de l’ou). O cadascú que mengi la pasta que més li agrada !!!

DSC_0489

Per al pesto:

  • 2 grans d’all
  • 30 g de fulles d’alfàbrega genovesa
  • 3 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • 3 cullerades de pinyons
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra

1. Per començar a fer el pesto genovès posem en un vas de batedora una mica d’alfàbrega, dos grans d’all i força oli d’oliva.

2. Després, hi afegim els pinyons, ratllem el formatge i cap a dins.

3. Unes fulles d’alfàbrega, una espurneta de sal, ara una mica més d’oli…
i a batre-ho tot! Ja tenim fet el pesto! Eat&Cook

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s