Amanida d’antioxidants i antiinflamatoria.

DSC_0826Avui he provat un nou aliment, la col llombarda. Té un color molt divertit, un morat i blanc i unes propietats nutritives molt interessants.

Ingredients:

  • Col llombarda
  • pastanaga
  • alvocat
  • suc de llimona recient exprimit
  • llavors de lli, sèsam i carbassa.
  • oli d’oliva

Procedim a rallar la pastanaga i la col, tallem l’alvocat i decorem amb llavors variades. Ho amanim amb oli i suc de llimona.

Per saber més sobre les propietats d’aquesta manida, visiteu el  Post-it pura vida! Cook&Eat 

https://mercebresco.wordpress.com/2015/03/16/mes-sobre-lamanida-rica-en-antioxidants-i-antiinflamatoria/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s