Verdures al vapor. Sopar lleuger

Ingredients:

  • bròquil blancDSC_0816
  • xampinyons
  • espàrrecs
  • pastanaga
  • ceba
  • oli d’oliva, pebre i cúrcuma.

 

 

Procediment:

Primer cuinarem el bròquil i els espàrrecs durant un minut i després afegirem la resta d’ingredients i ho acabarem de coure tot 3 minuts més. Finalment ho amanirem amb l’oli, el pebre i la cúruma. Jo utilitzo l’estoig LÉKUÉ per coure al vapor, és net, ràpid i les verdures tenen molt bon gust.

 

Sobre la cúruma… és un dels principals components del curry, el seu component principal és la curcumina. És una espècie coneguda per la seva propietat antiinflamatoria. Cook&Eat      think happy be happy )

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s