Tonyina amb llit de col lombarda.

Aquest és un plat diferent, divertit, colorista, amb gran diversitat de gustos. Crec que sempre s’ha d’intentar sorprendre amb la presentació dels plats, en aquest cas, l’encarregada serà la col lombarda que ens aportarà aquest color violeta tan sorprenent i un toc dolç. El sèsam, la salsa de soja i la flor de sal, ens ajudaran a donar contrast a la tonyina i per últim la rabaneta amb el germinat ens aporta  un punt de decoració i també un toc amarg. Tot i que en la foto no es pot veure, també i han unes gotes de llimona així també tenim el gust àcid representat.

Ingredients:

– Una rodanxa de tonyinaP1070964

– 3 fulles de col lombarda

-1/2 patata petita.

– 1 rabaneta

– Germinats

– Sèsam

– Flor de sal

– Salsa de soja

– Llimona

Procediment: Primer de tot tallarem la patata i la col lombarda a trossets i les courem al vapor amb l’estoig LÉKUÉ, uns 4′ aprox. després ho passarem pel turmix perquè quedi ben tou, si ho preferiu ho podeu bullir en aigua i potser queda més fi, però jo prefereixo coure al vapor perquè els gustos, a part de les vitamines i minerals, queden intactes.

Després passem la tonyina volta i volta per la planxa i la tallem com més ens agradi. Emplatem i acabem per decorar amb unes gotes de llimona, una mica de salsa de soja, un raig d’oli d’oliva, sèsam i flor de sal. Boníssim!!!  Cook&Eat

Més sobre la col lombarda

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s