Escamarlans amb ceba!!

És evident que el preu no és comparable amb el del peix blau, però tampoc cal menjar ostres cada dia. Dins del concepte “marisc”, hi ha moltes possibilitats que també són aptes per a tot tipus de butxaques i que ens permetran beneficiar-nos de les seves propietats.Ets el que menges.

Entre els beneficis d’ingerir marisc. “Té un 40% de proteïnes amb aminoàcids importants (com l’àcid aspàrtic i àcid glutàmic) per a les persones que se sentin cansades o amb falta d’energia; un 35% de minerals com el zinc i coure, que són minerals indispensables per desintoxicar el cos i per a les anèmies” Xevi Verdaguer

A més, també és ric en iode, i, per tant, és indicat per a la gent amb la tiroides poc activa

gam

Procediment: Tallem la ceba a tires fines i la coiem a la paella amb oli a foc lent durant 20′ o més, podem afegir una mica d’all picat ben fi al final de tot. Després afegim pebre vermell picant i dolç i anem remenant. Fem els escamarlans a la planxa entre 3 i 5′ a foc fort i els anem vestint amb oli d’oliva verge i una mica de sal. Finalment barregem tots els ingredients a la paella i els servim! Cook&Eat

p.d És una bona recepta per sorprendre i llepar-se’n els dits!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s