Dinar lleuger!!!!

Avui per dinar hem preparat una mica de cus cus (bullir 3′ i escorrer), hem cuit bròcoli al vapor, hem passat els espinacs per una olla amb una mica d’oli, els xampinyons, l’all i les ametlles. Per últim afegirem els cigrons a la barreja. Bo boníssim!!! i fàcil per digerir. Cook&Eat

Ingredients:

– Cus cusDSC_0982

– Espinacs

– Brócoli

– cigrons

– Xampinyons

-Ametlles

– All

-Pa de sègol

– Tomata per sucar

– Oli d’oliva

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s