Flors de carbassó!!

Les flors comestibles s’han utilitzat durant segles en les arts culinàries, com a condiments i aromatitzants i en algunes confitures. Actualment, experimenten una popularitat renovada i es comencen a utilitzar en cru tant en restauració com en l’àmbit domèstic per acompanyar o guarnir plats.

Avui presentem unes flors de carbassó farcides i arrebossades.

flors de carbasso

Ingredients per farcir 6 flors:

2 talls de rulo de cabra

1/4 de poma granny smith

orenga

3 tomates cherry

1 ou

pa rallat

Primer de tot farem una barreja amb un dels talls de formatge més la poma rallada amb un rallador ben finet.

La segona barreja la farem amb l’altre tall de formatge, més l’orenga i les tomates tallades a trossets ben petits.

Farcirem amb les barreges 3 flors de cada. Després les passarem per ou i pa rallat i les fregirem.

Són boníssimes!!! Cook&Eat

p.d ja que anem de flors, he acabat de completar el plat amb una petita amanida i flors de pensament!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s