Batut!!! de mitja tarda!!!!

Ingredients:

– Llet vegetal (soja, avena, arròs…) en necessitarem pocabatut rosella

– 1 platan

-1/2 mango

– 1 pera

– Groselles

– Nabius

Triturem el plàtan amb la llet i ho disposem al vas. Després triturem el mango, afegim, i per últim triturem la pera i decorem amb els nabius i les groselles. De fet la llet la podem barrejar amb la fruita que desitgem, pensant que si volem que el batut tingui capes, al fons s’ha de posar el més dens. Cook&Eat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s