Contra la calor…. un bon gaspatxo ben fresquet!

Tothom fa el gaspatxo a la seva manera i sobretot al seu gust, segur que sempre hi haurà un ingredient estrella que algú posa i els altres no. Jo us proposo aquesta recepta.

  • Gaspatxo “refrescant” Ingredients:
  • (per a 2 persones)
  • 1 kg de tomàquets madurs
  • 1 cogombre
  • grans d’all
  • 1 pebrot verd
  • 1 cor de ceba
  • comí (opcional)
  • oli d’oliva
  • vinagre negre
  • 1/2 l d’aigua freda
  • sal

gazpacho

1.Comencem a fer el gaspatxo tallant el tomàquet i el cogombre. Ho barregem.

2.Fem petit també el pebrot. Posem en un bol de triturar una mica de comí, l’oli d’oliva verge i el vinagre. Hi afegim un polsim de sal i, després, aigua freda.

3. Ho triturem tot i després ho passem pel colador.Decorem amb cubs de pa fregits i verduretes al gust tallades ben fines.

I ja podrem tastar el gaspatxo! Mireu que n’és, de fàcil! Cook&Eat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s