Quinoa de colors!!

quinoa bicolor

Ingredients:

– 80- 90 gr de Quinoa (per persona aprox)

– 1 tall de salmó petit al vapor

– Xampinyons

– Rúcula

Posarem la quinoa a coure amb aigua sobre uns 20 minuts. A la vegada podem posar a coure al vapor el salmó, 3 minuts com a màxim depenent de la mida del tall, amb l’estoig Lékué. Després fem els xampinyons, a la planxa o també al vapor. Per últim decorem el plat amb uns brots verds de rúcula, un raig d’oli, sal grossa i pebre. Cook&Eat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s