Cebiche de fruites.

El seviche, sebiche, cebiche o ceviche es un plat que consisteix en carn marinada en cítrics. Diferents versions del cebiche formen part de la tradició culinaria dels països llatinoamericsn litorals de l’oceà Pacífic.

Avui però, el cebiche el farem amb fruites.

Ingredients per a 4 persones:cebiche

1/2 mango

2 kiwis

10 maduixes

el suc d’1 llima

el suc d’1 llimona

1/2 alvocat

suc d’1 taronja

festucs triturats

làmines de coco

Preparació:

Trossegeu el mango i reservem. Trossegem el kiwi i les maduixes i ho deixem macerar 1h com a molt amb el suc de llimona i llima. Mentrestant, fem una crema amb l’alvocat i el suc de taronja (posem la quantitat que ens sembli perquè no quedi ni molt dens ni molt líquid.) En un plat disposem d’un aro de presentació, amb el mango a baix, i la barreja de kiwi i maduixa a dalt. Espolvoregem amb els festucs i disposem la crema d’alvocat  en un costat. Podem afegir làmines de coco fresc o altres fruites decoratives com els nabius o roselles, etc.. També podem acompanyar amb una mica de gelat de vainilla o del que ens vingui de gust.

cebiche2

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s