GALETES D’ESPELTA I CIVADA

 

Galetes nutritives per a tota la família!!! Una opció perfecta per fer amb nens i disfrutar de l’esmorzar o del berenar.

Ingredients:

80 gr de flocs de civada

80 gr de farina d’espelta

30 gr d’oli d’oliva

Llevadura  ½ sobre

1 poma

Canyella en pols

Edulcorant al gust, per exemple panela.

galetes espeltaicivada

Preparació:

Primer de tot pre calentem el forn a 180 graus. A continuació,  pelem la poma i la triturem a la batedora o en qualsevol altre processador d’aliments. Afegim la resta d’ingredients  i  tornem a batre. La barreja ens quedarà tova i humida, per tant serà difícil de treballar-la amb les mans, per això,  ens ajudarem d’una cullera i una llengua de gat per col·locar la pasta damunt d’un paper de forn. Deixeu espai entre galeta i galeta perquè creixeran una mica. Sols ens falta coure-les 20 minuts a 180 graus, les deixeu refredar  i  llestes per menjar!!

Anuncios

Un comentario en “GALETES D’ESPELTA I CIVADA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s